Material till Alpha

Vi har sammanställt material för att hjälpa er lyckas med er Alpha

För att din Alpha ska bli bästa tänkbara har vi sammanställt en rad olika material: deltagar- och ledarhäften, affischer, inbjudningskort, bilder, filmer, rollups, banderoller med mera. Vissa av dem kan du ladda ner gratis, annat finns att köpa eller beställa. Själva filmserien som går att använda i Alphas föredragsdel finns för gratis nedladdning efter att ni skapat ett användarkonto och registrerat er kurs.


Tre olika tips angående material för Alpha:

Tryckta material att köpa

Varje deltagare behöver ett deltagarhäfte där undervisningen från de olika tillfällena finns samlade i stolpform vilket är till stor nytta för samtalet på Alpha, men även för grubblandet mellan tillfällena. Varje ledare bör dessutom ha ett ledarhäfte.

Dessa saker och annat som användbart för att informera och inbjuda – exempelvis affischer och inbjudningskort – hittar du på nätbokhandeln Nya Musik.

Material att ladda ner

Vid sidan om affischer att sätta upp och inbjudningskort att dela ut så är det bra med annonser på sociala medier för att göra er Alpha allmänt känd.

Ett antal filmer kring vad Alpha är och innebär finner du på vår Youtube-kanal, de kan du använda för att exempelvis inspirera kring att starta Alpha. Resten hittar du på ”Min Alpha”-sidan som får tillgång till när du skapat ett användarkonto och registrerat din kurs (allt detta är gratis).

Rollups och banderoller att beställa

Vill man göra sin marknadsföring större så rekommenderar vi rollups för exempelvis kyrktorget och/eller en banderoll att hänga på kyrkans fasad eller annan lämplig plats.

Vi har tagit fram en rad olika alternativ att välja mellan och eftersom vi trycker varje rollup och banderoll unikt så finns möjligheten för att addera kyrkans hemsideadress om ni så önskar.

Rollup kostar 2495:-, banderoll 2000:-.