Material till Äktenskapskursen

Vi har sammanställt material för att hjälpa er lyckas med Äktenskapskursen

För att er Äktenskapskurs ska bli bästa tänkbara har vi sammanställt en rad olika material: deltagar- och ledarhäften, affischer, inbjudningskort, bilder, filmer, rollups, banderoller med mera. Vissa av dem kan du ladda ner gratis, annat finns att köpa eller beställa. Själva filmserien för Äktenskapskursen finns för gratis nedladdning efter att ni skapat ett användarkonto och registrerat er kurs.


Äktenskapskursen innehåller följande delar:

Tryckt material att köpa

Varje deltagare måste ha ett deltagarhäfte med samtalsuppgifter för att kunna tillgodogöra sig kursen. Varje par behöver två häften, alltså ett par person, och de kostar 100:-/styck.
Varje ledare behöver även ett ledarhäfte.

Dessa saker och annat som användbart för att informera och inbjuda – exempelvis affischer och inbjudningskort – hittar du på nätbokhandeln Nya Musik.

Nedladdningsbart material

Vid sidan om affischer att sätta upp och inbjudningskort att dela ut så är det bra med annonser på sociala medier för att göra er Äktenskapskurs allmänt känd. Det kan även vara bra att visa en trailer i kyrkan eller vara användbart med en Äktenskapskursen-logga att lägga på en egen bild.

Ett litet urval av det material som är tillgängligt finner du nedan på denna sida, resten hittar du på ”Min Äktenskapskurs”-sidan som får tillgång till när du skapat ett användarkonto och registrerat din kurs (allt detta är gratis).

Rollups och banderoller att beställa

Vill man göra sin marknadsföring större så rekommenderar vi rollups för exempelvis kyrktorget och/eller en banderoll att hänga på kyrkans fasad eller annan lämplig plats.

Vi har tagit fram en rad olika alternativ att välja mellan och eftersom vi trycker varje rollup och banderoll unikt så finns möjligheten för att addera kyrkans hemsideadress om ni så önskar.