Ge till Alpha Sverige


Människor längtar efter hopp och mening. Du kan hjälpa dem finna.

Vi tror att Alpha-kursen är ett utmärkt sätt att få utforska och upptäcka svar på livets stora frågor, vi är därför glada över att kunna erbjuda svensk kristenhet att gratis anordna kurser och bjuda in till. Vår verksamhet bedrivs i princip helt tack vare gåvor. Vill du vara med och styrka upp våra möjligheter att konkret hjälpa människor utforska och upptäcka Jesus?


Du kan göra skillnad!

Det enklaste sättet att ge en gåva till vårt arbete är att swisha till 123 477 96 58 eller genom att använda QR-koden här bredvid. Vi har även ett bankgironummer: 5800-4219.

Vill du så kan du ge en valfri gåva via autogiro eller bankkort, det gör du nedanför på denna sida.

Det finns även möjlighet att bli Alpha Partner: som företagare, privatperson eller som församling. Tryck på de röda knapparna här nedan för mer information.


Tre sätt att bli Alpha Partner

Bli partner till oss på Alpha Sverige och stöd oss regelbundet. Du bidrar till en säkrare ekonomi och skapar förutsättningar för fler Alphakurser i Sverige.
Två sätt att ge en gåva direkt

Ge via ditt betalkort med Paypal

Ge via ditt bankkonto med Autogiro

Paypal är en säker och pålitlig tjänst för att ge via sitt bankkort. Genom att trycka på knappen ”DONATE” här nedan och fylla i uppgifterna så kan du även göra din gåva till en månatlig donation om du så vill.

Autogiro är en välbeprövat och säkert sätt att ge en månatlig regelbunden gåva (när du fyller i dina uppgifter: max 4 siffror som clearingnummer)