Hjälp människor att finna hopp och mening

Vi tror att Alpha-kursen är ett utmärkt sätt att få utforska och upptäcka svar på livets stora frågor, vi är därför glada över att kunna erbjuda svensk kristenhet att gratis anordna kurser och bjuda in till. Vår verksamhet bedrivs i princip helt tack vare gåvor. Vill du vara med och styrka upp våra möjligheter att konkret hjälpa människor utforska och upptäcka Jesus?

Ge som privatperson

Du kan ge en gåva på olika sätt: Autogiro, Bankkort eller Swish (se nedan). Du kan också ge en gåva direkt via vårt bankgiro 5800-4219.

Det finns även möjlighet att stödja oss som företag eller församling (se längre med på sidan). Tillsammans gör vi skillnad.

Autogiro

Ett klassiskt och stabilt sätt för att ge en månatlig gåva
(när du fyller i dina uppgifter i formuläret: max 4 siffror som clearingnummer).

Bankkort

Ett enkelt och snabbt sätt att ge, både vad gäller engångsgåva eller en regelbunden gåva som dras från ditt bankkort en gång per månad.

Swish

Via Swish är det enkelt att skänka, antingen genom eller använda QR-koden nedan eller genom att slå in vårt swishnummer 123 477 96 58

Ge en gåva till Alpha Sverige

Ge som församling eller företag

Bli partner till oss på Alpha Sverige och stöd oss regelbundet. Du bidrar till en säkrare ekonomi och skapar förutsättningar för fler Alphakurser i Sverige.