Alpha Partner: Företag


Vill ni som företag vara med och bidra till det viktiga arbete som Alpha Sverige gör? Fyll i så fall i formuläret på denna sida som skickar vi en årlig faktura på 10 000:- + moms. Om du vill får du gärna skicka ditt företags logga till oss på info@alphasverige.se så lägger vi upp det nedan på denna sida vilket bör göra hela eller delar av din sponsring avdragsgill.

Genom att bli Alpha Partner så hjälper du oss att kunna fortsätta översätta internationella material (Alpha, UngdomsAlpha, Äktenskapskursen, Bönekursen med mera) samt inspirera kring dem och utbilda i hur man håller dem. Du hjälper oss även att kunna utveckla egna material som behövs som nationella komplement. Och du, det är långtifrån allt: Först och främst är du med i konsekvenserna av dessa olika material och kurser. Vår erfarenhet under årtionden är nämligen att Alpha Sveriges arbete hjälper människor att hitta en tro och/eller att djupna i den.

Alla som är Alpha Partners får ett nyhetsbrev varje kvartal med uppdateringar kring Alpha Sveriges arbete, både gällande nyheter däri och resultat därav. Vi är ivriga att få berätta för dig om förändrade människo- och församlingsliv som möjliggjorts tack vare dina gåvor.

Så var med – bli Alpha Partner!

Ja, vi vill bli Alphapartner Företag!

Din e-post
Jag tillåter att mina uppgifter sparas i enlighet med Alpha Sveriges policy https://sverige.alpha.org/rattigheter-sekretesspolicy(Obligatoriskt)


Tack alla företag som redan är med!