Material till Förlovad – förberedelsekursen

Vi har sammanställt material för att hjälpa er lyckas med Förlovad

För att er kurs ska bli bästa tänkbara ta fram olika material. Eftersom Förlovad – förberedelsekursen är helt nysläppt (vintern 2022) så är vi bara i startblocken, därför är det inledningsvis mer begränsat än på våra övriga kurser. Det som finns för tillfället är ett tryckt svenskt deltagarhäfte, ett digitalt engelskt ledarhäfte och några nedladdningsbara bilder för sociala medier. Vi jobbar på att ta fram andra former av inbjudningskort, affischer, rollups med mera. Håll utkik här efter uppdateringar. Själva filmserien för Förlovad – förberedelsekursen finns för gratis nedladdning efter att ni skapat ett användarkonto och registrerat er kurs.


Kursen Förlovad innehåller följande materialdelar:

Tryckt material att köpa

Varje deltagare måste ha ett deltagarhäfte med samtalsuppgifter för att kunna tillgodogöra sig kursen. Varje par behöver två häften, alltså ett par person, och de kostar 100:-/styck.

Dessa köper du från nätbokhandeln Nya Musik. Annat användbart – exempelvis affischer och inbjudningskort – kommer finnas där framöver men är inte framtaget än, tyvärr.

Nedladdningsbart material

Annonser på sociala medier är bra för att göra er Förlovad-kurs allmänt känd. Det kan även vara bra att visa en trailer i kyrkan eller vara användbart med en Förlovad-logga att lägga på en egen bild.

Ett litet urval av sådant tillgängligt material finner du på ”Min Äktenskapskurs”-sidan som du får tillgång till när du skapat ett användarkonto och registrerat din kurs (allt detta är gratis).

Rollups och banderoller att beställa

Vill man göra sin marknadsföring större så rekommenderar vi rollups för exempelvis kyrktorget och/eller en banderoll att hänga på kyrkans fasad eller annan lämplig plats.

Sådana finns inte framme kring Förlovad än men kommer inom kort. a