Alpha masterclass


Få hjälp av Alpha Sverige med fördjupad fortbildning


Efter att ha tittat igenom grunderna med de bästa tipsen kring vad man ska tänka på för att hålla Alpha så är nästa steg att verkligen bygga sitt team. 

Vi erbjuder, tillsammans med studieförbundet Bilda, hjälp för dig och din församlings Alpha-team att utvecklas, oavsett om ni är nya eller erfarna. Vår Alpha masterclass äger rum på Zoom och är för små likväl som stora team. 


Kommande träningstillfällen

Höstterminen 2024 äger Alpha masterclass rum måndag 2/9 och torsdag 5/9 samt en med inriktning Youth tisdag 10/9. Alla hålls på Zoom, klockan 19-21. Ni väljer det datum som passar er bäst. Innehållet kretsar kring hur man håller Alpha på allra bästa sätt.

Ni kommer få tid tillsammans i ert team att processa. Är du själv från din församling, är du lika varmt välkommen och vi sätter då in dig i ett lämpligt team!

Om anmälan

Via länkarna här nedan kan du anmäla dig till en av våra Alpha masterclass. Observera: Det är samma innehåll som upprepas vid två tillfällen, ni ska alltså inte vara med på båda utan välj det som passar er bäst. Helst vill vi att huvudledaren gör en anmälan för hela gruppen. Vår rekommendation är att samla ihop teamet i exempelvis kyrkan och koppla upp er gemensamt samt ha masterclassens samtalsdel där, men det går även välja att alla deltagare är med hemifrån och att ni delas in i ett gemensamt digital samtalsrum i Zoom. Fyll i vilket alternativ ni väljer i er anmälan.

Länken till Zoom kommer via mail efter anmälan.Har ni jobbat igenom grunderna?

De allra mest grundläggande sakerna kring Alpha kan ni arbeta med på egen hand som team.

Vi har sammanställt en sida med filmer som hjälper er jobba igenom en del nödvändiga områden för att lyckas så bra som möjligt med er Alpha


Välkomna med!