Tillbaka till Förhandsvisning

Youth Alpha Series

13 samtal – 9 veckor / Ben Woodman & Jason Ballard

Alpha Youth Series är utformad för att engagera ungdomar i samtal om livet, tron och Jesus. Varje avsnitt innehåller pauser för samtal som gör det enklare för dem att dela sina tankar och frågor.

Den helt nya Alpha Youth-serien har skapats för dagens ungdomskultur. Genom 13 avsnitt filmade i Vancouver, London, Paris, Rom, Israel och en rad andra spännande platser utforskar Alpha Youth Series tidlösa frågor om liv, tro och Gud för en ny generation.

Serien erbjuder övertygande berättelser, bilder, frågor och diskussionsämnen väl utspridda i varje avsnitt för att bättre engagera ungdomar och hjälpa dem att tänka på hur dessa frågor relaterar till deras liv när de samtalar med sina vänner och ledare.

  • 9 Veckor
  • 13 Avsnitt
  • Tillgänglig i 24 språk

Programledare

Jason och Ben är de huvudsakliga programledarna, kompletterade med flera unga medhjälpare som hjälper till att presentera olika perspektiv och insikter.

Jason Ballard

Jason är pastor i Vancouver, Canada, och del av teamet inom Alpha som skapar resurser för de lokala kyrkorna världen över. Jason och hans fru Rachael har tre barn, Hudson, Mary and Millie. Du kan följa Jason på Instagram: @jasonaballard och läsa mer honom på www.jasonballard.ca

Ben Woodman

Ben bor i Vancouver, Canada där han, innan han började arbeta inom Alpha, var ungdomspastor i 10 år. Ben är gift med Melissa och ett stort fan av Bear Grylls, Bob Goff och Millie Bobby Brown (Eleven i Stranger Things). Ett av hans mest återkommande ämnen i livet och sin undervisning är att Gud älskar att använda vanliga, enkla människor för att göra extraordinära saker. Du kan följa Ben på Instagram: @benwoodman

Medverkande

Jassie Virk

Jassie anordnade Alpha på sin skola och hjälper nu andra elever att hålla det i sina skolor. Hon är del av Alphas globala Youth-avdelning tillsammans med Ben Woodman.

Landry McAllister

Landry är ungdomspastor i Cariboo Road Christian Fellowship i Burnaby, BC.

Peter Yoon

Peter är ungdomspastor i Christian Life Assembly, i Langley, BC.

Nicky Gumbel

Nicky är Alphas pionjär, pastor i Holy Trinity Brompton, författare till böcker såsom ”Livets Frågor” och ”Livet enligt Jesus” samt utvecklaren av bibel-appen Bible in One Year.

 

Vad ingår?

Alpha Youth Series är helt gratis.

Alla avsnitt tillgängliga för nedladdning
Youth Alpha samtalsguide (med förslag på samtalsfrågor)
Alphas ledarträning
Andra användbara material gratis tillgängliga.