Material till Alpha Youth

Vi har sammanställt material för att hjälpa er lyckas med er Alpha Youth

För att din Alpha Youth ska bli bästa tänkbara har vi sammanställt en rad olika material: samtalshäfte, affischer, inbjudningskort, bilder, filmer, rollups, banderoller med mera. Vissa av dem kan du ladda ner gratis, annat finns att köpa eller beställa. Själva filmserien som går att använda i Alpha Youths föredragsdel finns för gratis nedladdning efter att ni skapat ett användarkonto och registrerat er kurs.


Tre olika tips angående material för Alpha Youth:

Tryckta material att köpa

Vi uppmuntrar varje ledare att ha ett samtalshäfte som ger förslag på samtalsfrågor och upplägg runtomkring filmerna.

Ledarhäftet – som heter Alpha Youth samtalsguide – och annat som användbart för att informera och inbjuda – exempelvis affischer och inbjudningskort – hittar du på nätbokhandeln Nya Musik.

Material att ladda ner

För er som marknadsför era kurser i sociala medier finns färdiga bilder och material att ladda ner. Både stående för t.ex Instagram stories/TikTok/Snap och bilder mer anpassat för flödet. Ett tips är förstås också att visa Alpha Youth-trailern i kyrkan eller använda en Alpha-logga att lägga på en egen bild.

Du hittar detta på ”Min Alpha”-sidan som du får tillgång till när du skapat ett användarkonto och registrerat din kurs (allt detta är gratis).

Rollups och banderoller att beställa

Vill man göra sin marknadsföring större så rekommenderar vi rollups för exempelvis kyrktorget och/eller en banderoll att hänga på kyrkans fasad eller annan lämplig plats.

Vi har tagit fram en rad olika alternativ att välja mellan och eftersom vi trycker varje rollup och banderoll unikt så finns möjligheten för att addera kyrkans hemsideadress om ni så önskar.