Material till Alpha Youth

Vi har sammanställt material för att hjälpa er lyckas med er Alpha Youth

För att din Alpha Youth ska bli bästa tänkbara har vi sammanställt en rad olika material: ledarhäften, affischer, inbjudningskort, bilder, filmer, rollups, banderoller med mera. Vissa av dem kan du ladda ner gratis, annat finns att köpa eller beställa. Själva filmserien som går att använda i Alpha Youths föredragsdel finns för gratis nedladdning efter att ni skapat ett användarkonto och registrerat er kurs.


Tre olika tips angående material för Alpha Youth:

Tryckta material att köpa

Varje ledare behöver ett ledarhäfte som ger förslag på samtalsfrågor samt upplägg runtomkring filmerna/föredragen.

Ledarhäftet – som heter Alpha Youth samtalsguide – och annat som användbart för att informera och inbjuda – exempelvis affischer och inbjudningskort – hittar du på nätbokhandeln Nya Musik.

Material att ladda ner

Vid sidan om affischer att sätta upp och inbjudningskort att dela ut så är det bra med annonser på sociala medier för att göra er Alpha Youth allmänt känd. Det kan även vara bra att visa en Alpha Youth-trailer i kyrkan eller vara användbart med en Alpha-logga att lägga på en egen bild.

Ett litet urval av det material som är tillgängligt finner du nedan på denna sida, resten hittar du på ”Min Alpha”-sidan som får tillgång till när du skapat ett användarkonto och registrerat din kurs (allt detta är gratis).

Rollups och banderoller att beställa

Vill man göra sin marknadsföring större så rekommenderar vi rollups för exempelvis kyrktorget och/eller en banderoll att hänga på kyrkans fasad eller annan lämplig plats.

Vi har tagit fram en rad olika alternativ att välja mellan och eftersom vi trycker varje rollup och banderoll unikt så finns möjligheten för att addera kyrkans hemsideadress om ni så önskar.