Vilka trender formar Gen Z?

Emma Bergkvist, ledare för Alpha Youth i Sverige, har fördjupat sig i Barna Groups rapport om Generation Z. Vad kännetecknar dem och vad bör kyrkan tänka på utifrån det?
Denna film presenterar trenderna och ger frågeställningar att samtala runt och fundera kring.

Alpha Youth är en grundkurs i kristen tro som är skapad speciellt med tanke på ungdomar som inte är uppvuxna i kyrkan eller har en grundkunskap kring kristen tro. Den hålls över hela världen och i kyrkor från alla kristna traditioner, men även i hem, på skolor, caféer eller varhelst där ungdomar träffas.

Alpha Youth består av 13 internationellt producerade filmavsnitt som är översatta till svenska och finns tillgängliga för nedladdning helt gratis. Det enda som behövs är att skapa ett användarkonto (även det gratis) och registrera kursen. Allt detta görs på alphasverige.se