Vi tror att kyrkan i Sverige ska vara en kyrka som når nya människor, är relevant i vår tid och möter människor med den enorma kärlek och värme som Jesus gjorde. En kyrka som är välmående, växande och andas med hela lungkapaciteten. En vitaliserad kyrka.

Välkommen till Citykyrkan i Stockholm den 18-19 oktober du som drömmer och längtar efter mer, du som är trött och behöver fylla på och du som vill vara med och göra Jesus tillgänglig för helt vanliga människor.

Håll utkik på våra Instagram för att inte missa några uppdateringar.
Har du frågor om konferensen kan du kontakta info@alphasverige.se!

Program

Fredag 18 oktober

19.00 Ungdomsmöte i samarbete med Ny Generation
21.00
WATCH PARTY!
Sverigepremiär för nya Alpha Youth-serien

Lördag 19 oktober

9.00 Dörrarna öppnas
9.45 Session 1
11.20 Kaffepaus
11.50 Session 2
13.00 Lunch på stan
14.30 Valbara LABS
16.00 Valbara LABS
17.00 Mat på stan
18.30 Session 3 + extended worship

Medverkande

Alfred Nygren med team

På plats under konferensdagen finns ett lovsångsteam under ledning av Alfred Nygren, pastor och lovsångsledare i Citykyrkan, Stockholm. De kommer leda oss i tillbedjan och det blir även tillfälle för att få personlig förbön under dagen.

Marie-Louise Nilsson

Medverkar under konferensen gör såklart Alpha Sveriges nationella ledare Marie-Louise Nilsson. Hon har bakgrund som präst och har de senaste åren varit inspiratör för Alpha innan hon tog över ledarskapet. Hon brinner för att kyrkan i Sverige ska vara öppen och utåtriktad.

Ny Generation

Fredagskvällens ungdomsmöte och Watch Party arrangeras i samarbete med elev- och studentorganisationen Ny Generation. NG är en rörelse av kristna ungdomar som vill sprida Jesu kärlek till sina klasskompisar genom kristna skolgrupper.
Läs mer här!

Wole Agbaje

Vi är så glada att ha med oss Wole Agbaje som idag är präst i Anglikanska kyrkan och leder en växande församlingsplantering som vill uppmuntra till att hitta kreativiteten när vi jobbar med och för unga.

Chloe Swart

En av talarna under konferensen är Dr Chloe Swart som är biträdande nationell ledare för Alpha i Storbritannien. Hon bor i Swansea med sin man Russo där de tillsammans tjänar i deras lokala församling Cornerstone. Chloe har en teologisk doktorsexamen som där hon undersökt helande mirakel i Wales.


Anmälan

En av Alpha Sveriges stora drömmar är att det ska hållas Alpha i alla 290 kommuner innan år 2033. Därför, som en symbol, är kostnaden för årets konferens 290 kr/person. Du köper ingen biljett men vi litar på att du antingen swishar till 123 477 96 58 eller betalar in här. Om du hellre hade velat bli månadsgivare, och i och med det stötta Alpha lite mer långsiktigt, kan du göra det här och då behöver du inte betala de 290 kronorna.

Lättare fika/mellanmål kommer finnas tillgängligt att köpa på för- och eftermiddagen under lördagen & lunch och middag ordnar man själv på någon av restaurangerna i närområdet. Plats och tider: Citykyrkan, Stockholm, 18-19 oktober 2024.

Hidden

Next Steps: Install a Payment Add-On

To accept payments on this form you will need to install one of our payment add-ons. To learn more about your payment add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons). Important: Delete this tip before you publish the form.

Kontaktinformation

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ort
Nyhetsmail