Vi tror att kyrkan i Sverige ska vara en kyrka som når nya människor, är relevant i vår tid och möter människor med den enorma kärlek och värme som Jesus gjorde. En kyrka som är välmående, växande och andas med hela lungkapaciteten. En vitaliserad kyrka.

Välkommen till Citykyrkan i Stockholm den 18-19 oktober du som drömmer och längtar efter mer, du som är trött och behöver fylla på och du som vill vara med och göra Jesus tillgänglig för helt vanliga människor.

Mer info och program kommer inom kort!
Håll utkik på våra Instagram för att inte missa några uppdateringar.
Har du frågor om konferensen kan du kontakta info@alphasverige.se!

Medverkande

Alfred Nygren med team

På plats under konferensdagen finns ett lovsångsteam under ledning av Alfred Nygren, pastor och lovsångsledare i Citykyrkan, Stockholm. De kommer leda oss i tillbedjan och det blir även tillfälle för att få personlig förbön under dagen.

Chloe Swart

En av talarna under konferensen är Dr Chloe Swart som är biträdande nationell ledare för Alpha i Storbritannien. Hon bor i Swansea med sin man Russo där de tillsammans tjänar i deras lokala församling Cornerstone. Chloe har en teologisk doktorsexamen som där hon undersökt helande mirakel i Wales.

Marie-Louise Nilsson

Medverkar under konferensen gör såklart Alpha Sveriges nationella ledare Marie-Louise Nilsson. Hon har bakgrund som präst och har de senaste åren varit inspiratör för Alpha innan hon tog över ledarskapet. Hon brinner för att kyrkan i Sverige ska vara öppen och utåtriktad.


Anmälan

Konferensen är gratis men vi önskar få in anmälan för att kunna beräkna inköp och underlätta planering. Lättare fika/mellanmål kommer finnas tillgängligt att köpa på för- och eftermiddagen, lunch ordnar man själv på någon av restaurangerna i närområdet. Det kommer även finnas möjlighet att ge en frivillig gåva under konferensen. Plats och tider: Citykyrkan, Stockholm, 18-19 oktober 2024.

Hidden

Next Steps: Install a Payment Add-On

To accept payments on this form you will need to install one of our payment add-ons. To learn more about your payment add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/blog/payment-add-ons). Important: Delete this tip before you publish the form.

Kontaktinformation

Namn(Obligatoriskt)
E-post(Obligatoriskt)
Ort
Nyhetsmail