Anordna Alpha Youth

Registrering

Att anordna Alpha Youth är gratis, varken registreringen eller själva genomförandet av kursen kostar något. När du skapat ett inlogg och registrerat din kurs så får du tillgång till och kan ladda ner vår filmserie så att ni kan använda den i kursen. Vid registreringen väljer du om din kurs ska anordnas fysiskt eller online.

Material

Varje ledare bör ha ett ledarhäfte. Dessa plus mycket annat användbart material – såsom affischer – kan du köpa på Nya Musiks webshop. Vi har även mycket annat material, exempelvis för användning på sociala medier, för gratis nedladdning.

Utbildning

När du har skaffat materialet som behövs och har registrerat din kurs så rekommenderar vi varmt att du och övriga Alpha Youth-teamet tränar och förbereder er så att kursen blir bästa tänkbara. På samma sida som du skapar er Alpha Youth finns ett utbildningscenter med massa konkreta verktyg.

Vi finns här för att hjälpa till

”Min Alpha” är din onlinenyckel till Alphas utbilningscenter, planeringsverktyg, teamträning och filmserier. ”Min Alpha” är en gratisresurs för att stödja dig genom hela din Alpha-upplevelse.

Utbildningscenter

Alphas utbildningscenter innehåller en serie filmer som effektivt förbereder dig för att arrangera en Alpha Youth. Dessa videor är indelade i olika utbildningsmoduler och tydliggör de bästa sätten att hålla en Alpha så att du blir rustad för att lyckas.

Planeringsverktyg

Planeringsverktyget hjälper dig att förbereda din teamträning, dina Alpha-tillfällen samt nyttja din tid mellan de olika gångerna. Med detta verktyg kan du även bjuda in ditt team till den digitala plattformen samt få tillgång till marknadsföringsmaterial för din Alpha Youth. Du kan även publicera din Alpha Youth, så att folk kan hitta den när de söker på vår hemsida.

Teamträning

Olika träningsfilmer i filmformat hjälper er få grepp om det grundläggande, såsom samtalsgrupperna och bönetillfällena, så att ditt team blir ordentligt utbildat och rustat för sina olika roller.

Filmmaterial

På sidan med filmmaterial kan du ladda ner alla filmer till de olika tillfällena. Jämte filmerna finns nedladdningsbara samtalsguider för ditt Alpha Youth-team och gäster att använda om ni håller er kurs online.

Vi har sammanställt resurser för att hjälpa dig i alla situationer.